14 maart 2013

Palmpasenviering in Millingen aan de Rijn.

PALMPASENVIERING in Millingen aan de Rijn. Intocht in Jeruzalem Op zaterdag 23 maart om 19.00 uur. Alle kinderen zijn van harte welkom in de palmpasenviering.  Je mag thuis met papa en mama een mooie palmpasentok maken en die mee naar de kerk brengen.  In de kerk houden wij een optocht en horen we hoe Jezus Jeruzalem binnenkwam. Ook vieren we de Heilige Mis.     EERSTE COMMUNICANTEN.  Het zou geweldig zijn als ook alle eerste Communicantjes van dit jaar komen met  een mooie palmpasenstok. Breng papa en mama,
broertjes en zusjes maar mee. Kom je ook?? TOT ZATERDAG 23 MAART.   HET KINDERKOOR ZINGT OOK EN IS OP ZOEK  NAAR KINDEREN DIE WILLEN ZINGEN. Kun je al een beetje lezen? KOM DAN OOK ZINGEN. MELDT JE ZO SNEL MOGELIJK AAN: Sanderdenos@gmail.com of 06-45331750

img_9000medium_foto_Erik_Hell