12 maart 2013

Vrouw betrapt inbreker in Leuth.

Een inwoonster van  de Bredestraat in Leuth heeft dinsdagochtend omstreeks 05.45 uur een inbreker in haar woning (boven makelaardij Burgers) betrapt. De 28 jarige vrouw werd rond dat tijdstip wakker van gestommel in haar woning en ging kijken. Ze kwam op de overloop een man tegen met  bivakmuts, die haar de slaapkamer introk en haar verzocht daar te blijven. Na eerst het huis te hebben doorzocht, nam hij de benen. Het gaat om een lichtgetinte man van ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een zwarte gewatteerde winterjas en een blauwe spijkerbroek, zwarte handschoenen en een bivakmuts met ovaal kijkgat.  De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.