12 maart 2013

N.E.C. – sc Heerenveen LIVE op RegioSport met Dennis Gentenaar

Na de succesvolle uitzendingen met co-commentator en oud-N.E.C.’er Arjan Ebbinge kan het radio sportprogramma RegioSport aankondigen aanstaande zaterdag vanaf 18.00 uur LIVE aanwezig te zullen zijn bij de wedstrijd N.E.C. – sc Heerenveen samen met een van de meest bekende en geliefde N.E.C.-spelers uit de clubhistorie: Dennis Gentenaar. De huidige keeper van Almere City FC zal deze avond als co-commentator aanschuiven naast commentator Teun de Boer. De wedstrijd wordt in zijn geheel live uitgezonden. Een unieke uitzending omdat het niet alleen maar gaat om de belangrijke 3 punten voor de Play-Offs Europees voetbal maar ook om de speciale gast in de uitzending! Je kunt daarom via Twitter tijdens de uitzending je vragen stellen aan Dennis Gentenaar. Via de hashtag #regiosportnec zullen wij in de uitzending zoveel mogelijk vragen gaan doornemen met de keeper.  RegioSport, zaterdag 16 maart van 18.00 tot 21.00 uur op WebFM, Nijmegen 1, WOFM en Unique FM. Via radio en internet (www.unique.fm, www.nijmegen1.nu, www.webfm.nl, www.wofm.nl)

arjanteun