9 maart 2013

Voetbal SVO D2 in Ooij winterkampioen.

Gerben Wulterkens meldde het volgende: Vandaag hebben we eindelijk het kampioenschap van SVO D2 gevierd.  Na wat afgelaste wedstrijden aan het eind van vorig seizoen hadden we geen mogelijkheid meer om het kampioenschap te vieren.  Maar vandaag kwam het er toch van. Na de felicitaties van het SVO bestuur kregen we allemaal een mooie medaille en van de ouders een mooi trainingsjack met ieders naam erop.  De leiders Tom en Gaby en de trainers Kadeem en Jeffrey werden bedankt voor hun inzet en kregen een lekker bedankje.  Daarna was het tijd om met z’n allen op de kar  door het dorp te trekken. Op de prachtige carnavalswagen van de Deurzakkers, gevolgd door een lange stoet toeterende auto’s, trokken we door het dorp.  Toen we weer bij de Kempkes aan kwamen werden we nog even in de slingers gezet door de mooie ploppers waarna we een lekker frietje in het clubhuis kregen. Nadat we nog allemaal wat gedronken hadden liep het feest ten einde en konden we nat maar voldaan weer naar huis toe.  Gefeliciteerd allemaal! zie de foto’s van Gerben.

SVO_Kampioen_D2_2012_08