1 maart 2013

Opening t Hobbywinkeltje in Millingen aan de Rijn

Mimi Seegers-Schipperheijn  uit Millingen aan de Rijn (van atelier Mimi) geeft al heel lang workshops m.b.t. knutselen e.d. en een grote wens van haar was om ook eens een keer een winkeltje te kunnen openen. Vandaag ging die wens in vervulling en werd haar nieuwe winkel, ’t Hobbywinkeltje” aan de Heerbaan in Millingen aan de Rijn geopend.  . De openingshandeling in de vorm van het doorknippen van een lint tussen de winkel van JPS en haar winkel werd verricht door Miep Wingels. . zie de foto’s.

DSC_8566_Hobbywinkeltje

1 maart j.l. opende Mimi Seegers ’t HOBBYWINKELTJE in Millingen a/d Rijn. Op speciaal verzoek van Mimi werd de opening verricht door Miep, Erna, Wilma en Christa. Zij volgen vanaf het begin al workshops bij Atelier Mimi. Samen hebben we in de loop der jaren een speciale band opgebouwd daarom was het voor ons ook een eer dat ze dit voor ons wilde doen. Wilt u weten hoe gezellig het kan zijn om samen met anderen een workshop te volgen,  of bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer te bieden hebben, stap dan eens een keer binnen en ervaar zelf waar een kleine winkel / atelier  “GROOT” in kan zijn.  Zes personen hebben het juiste aantal van 55 eieren geraden. Inmiddels hebben ze bericht en een attentie ontvangen.  Iedereen bedankt voor alle leuke reacties tijdens de opening van ’t HOBBYWINKELTJE.Wim en Mimi Seegers.