26 februari 2013

Megasneeuwpop in Millingen aan de Rijn.

Zondag 24 februari jl. is er een Megagast neergestreken op het terras van Grand café de M’ooije Waard. Weliswaar in de vorm van een enorme sneeuwpop, dus veel zal hij niet nuttigen, maar gezellig zit hij daar wel in de 2-zits bank. Enkele stamgasten zaten die middag gezellig te praten toen ze werden geinspireerd door een opa met kleindochter die een sneeuwpop maakten.  Het idee was toen snel geboren om de (mega) gezelligheid en de (mega) goede kwaliteit van de gerechten te uiten en te vertalen in een mega-sneeuwpop op het terras. Ruim vier uur hebben enkele enthousiastelingen er aan gewerkt en tijdens de bouw was er al veel belangstelling. Er ontstond zelfs bijna een megafile op de Heerbaan door de toeschouwende automobilisten. Fotograaf Peter Hendriks wist er deze “Mooije” plaatjes van te schieten. zie de foto’s.

IMG_6939_sneeuwpop