25 februari 2013

Motorrijder van de dijk in Leuth

Maandagavond rond 21.30 uur is een 18 jarige motorrijder uit Leuth van de dijk gereden op de Duffeltdijk in Leuth. Dit gebeurde in een flauwe bocht op de dijk voor de boerderij van de familie Ermers. De motorrijder raakte o.a. het naambord van de boerderij en kwam terecht op de inrit naar de boerderij. Ambulance, politie en traumahelicopter werden gewaarschuwd, maar de traumaheli is niet ter plaatse geweest. Over de toedracht van het (vermoedelijk) eenzijdige ongeval kunnen nog geen uitspraken worden gedaan. De 18-jarige is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De politie onderzoekt de zaak verder. zie de foto’s.
DSC_8217_motorrijder

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.