17 februari 2013

Auto en motor botsen bij Midland Hunt.

Bij een botsing tussen een motorrijder en een automobiliste op de Zeelandsestraat te Millingen aan de Rijn is zondagmiddag, bij de Midland Hunt, omstreeks 13.30 uur een 66 jarige motorrijder uit Malden gewond geraakt. Beide voertuigen reden in dezelfde richting over de Zeelandsestraat, terwijl de motorrijder de auto ging inhalen. Daarbij raakten beide voertuigen elkaar en botste de motorrijder vervolgens tegen een boompje, waarbij hij zijn been brak. Politie, Ambulance en Traumahelicopter waren ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie kwam ter plaatse en heeft een onderzoek ingesteld. De deelnemers aan de Midland Hunt besloten om de slipjacht af te gelasten en vertrokken vervolgens naar hun plaats van vertrek op het Molenveld in Millingen aan de Rijn. Zowel de motorrijder als de automobiliste hadden bemoeienis met de Midland Hunt, als verkeersregelaar en als begeleider. zie de foto’s.
DSC_6082_botsing