9 februari 2013

Inbraak woningen Kerkdijk in Erlecom

DSCF2603Woensdag is op klaarlichte dag ingebroken in twee woningen aan de Kerkdijk in Wercheren/Erlecom. De bewoners van beide woningen waren niet thuis en merkten pas bij thuiskomt (één op vrijdag) dat er in hun woning was ingebroken. Aan de achterzijde waren ruiten verbroken en de huizen waren doorzocht Het is niet bekend wat de dader of daders hebben meegenomen. De politie doet onderzoek. In Leuth is gemorreld aan de uitlaat van een taxibusje. De dieven hebben de uitlaat losgemaakt, maar konden hem niet verwijderen. Het is bekend dat o.a. net over de grens in Duitsland al eerder uitlaten onder auto’s zijn gestolen. Mocht iemand iets gezien of gehoord hebben dan graag contact met de politie in groesbeek, 0900-8844 en verder: Een gewaarschuwd mens…..