4 februari 2013

Carnavalswinnaars Hagemann Reisecenter

Reisecenter Hagemann in Wyler stuurde het volgende persbericht. Carnaval bij Hagemann. Onze Facebook-winnaars! Allereerst wil ik graag alle carnavalisten bedanken dat zij zo actief hebben meegedaan met onze carnavalsactie op Facebook! Onze Like, Share & Win actie heeft al 6 gelukkige winnaars opgeleverd in de maanden december en januari. Zij hebben hun prijzen al in ontvangst mogen nemen. In de aanloop naar de carnaval was het tot 2 februari ’13 ook mogelijk om te stemmen op jullie favoriete CV. Dit verliep super! Met ruim 1650 stemmen op jullie favoriete carnavalsverenigingen overtreft dat al onze verwachtingen. Alle CV’s zijn een enorme strijd met elkaar aangegaan om in de winnende top 11 van favorieten te eindigen. Deze winnaars hebben ieder een ‘Carnaval-Partypakket’ t.w.v. €33,- gewonnen. Zie bij lees meer.

Carnavalswinnaars_Hagemann

 

 

 

De winnende top 11:

1. CV De Diepenkikkers, Milsbeek

2. KruneKroane Kranenburg e.V.

3. CV KruusRuukers, Gennep

4. SVCV Aarm Snuutje, Groesbeek

5. CV Git Nie Bestit Nie, Leuth

6. CV Doe mar hin, Groesbeek

7. HCV Hommersummer Carnavals Verein

8. Kleefse Tön -Musiker mit Herz, Kleve

9. CV So dan hedde wa, Groesbeek

10. KG Kleefse Clubmaennekes 2010

11. Prinzengarde der Krunekroane Kranenburg e.V

Onder alle deelnemende CV’s hebben wij ook nog een knalprijs verloot; een drankenhandel-waardebon t.w.v. maar liefst €111,-

De winnaar van de knalprijs is: CV De Deurdouwers, Millingen aan de Rijn

Lotto en Reise-Center Hagemann vindt het leuk, om op deze manier voor vele carnavalsvierders hier in onze regio een kleine bijdrage te kunnen leveren aan een mooie carnaval. In de toekomst zullen wij nog veel meer leuke acties en aanbiedingen hebben die wij via Facebook bekend zullen maken. Deze zijn natuurlijk niet alleen carnaval-gerelateerd maar hebben vooral te maken met waar wij goed in zijn: Al uw lotto & vakantiedromen waarmaken! Wil je niks missen van onze toekomstige acties en aanbiedingen? ‘Like’ Lotto & Reise-Center Hagemann dan op Facebook! (Ook de foto’s van de winnaars zijn hier te vinden) facebook.com/Lotto.ReiseCenter.Hagemann

Door: Johannes Hagemann

Op internet zoeken. Bij Hagemann boeken. Veilig en goede service!