1 februari 2013

Vandalisme in Beek

De bewoners van de Kwartelstraat in Beek maken zich ernstig zorgen over de vernieling van het bushokje in hun straat, pal tegenover de seniorenwoningen. Meer dan een week geleden werd een ruit van de bushalte vernield en het glas en de troep, ligt er nog steeds zo. Omdat de bushalte vlak voor deze seniorenwoningen ligt en ook zij van deze bushalte gebruik moeten maken, zijn ze bang dat iemand zich daar aan zal verwonden. Vervoermaatschappij Breng is verantwoordelijk voor deze bushalte. Het glas vertoont nog de naam van de vorige vervoerder, Novio. De gemeente Ubbergen is inmiddels ingelicht. zie de foto’s

DSC_6669_bushalte

Naar aanleiding van deze melding wordt het volgende gemeld: Namens een groot aantal inwoners van de Wilgenlaan en Kwartelstraat, kunnen we je mededelen dat deze ruit al op oudjaardag 31-12-2012 vernield is.  Ook hebben er meerdere mensen uit deze straten een klacht ingediend bij de Gemeente Ubbergen.  Mensen met een hond lopen hier al meer als een maand met een bocht omheen.  Schande Gemeente Ubbergen.  Tijd voor een Fusie dan kunnen we nog langer wachten op reparatie dan wel een reactie van de Gemeente.

 

.