29 januari 2013

IJshockeyer Willem Bless is door.

De Millingse ijshockeyer  Willem  Bless, waarvoor o.a. via deze site en op Facebook een verzoek gedaan is om op hem te stemmen is DOOR.  Een selectiecommissie heeft nu de teams bepaald.  Aangezien Willem iemand is met weinig “eredivisie ervaring” omdat hij dit seizoen door enkele blessures getergd werd, maar deze ervaring wel heeft in de 1ste divisie en het WK van afgelopen december in Roemenie, waar hij o.a. de  “Man of the match” was heeft het waarschijnlijk gemaakt dat hij toch mee mag spelen.  En bovendien stond hij inmiddels 8ste op de lijst van aanvallers waarvan er 12 mee mogen doen. Dus wordt het voor Willem meedoen. Daarom worden alle mensen, die op Willem gestemd hebben bijzonder bedankt! Zijn moeder Ria Bless-Kroes, zal persoonlijk  nog een algemene mail rondsturen naar iedereen die gestemd heeft  (en bij haar bekend is) met wat meer informatie over wat er op 23 februari a.s  gaat gebeuren en voor welk goed doel er gespeeld gaat worden.  Daarnaast worden vanaf  woensdag 30 januari de speciaal gemaakte shirts met naam etc. geveild. Dit gebeurt waarschijnlijk via Marktplaats en ook dat is dan voor het goede doel.

bless_willem_1213_copy

Beste mensen,

23 februari is de All Star ijshockeywedstrijd tussen Nederlandse spelers en spelers uit het buitenland ook uitkomend in de Nederlandse competitie.
Willem heeft voldoende stemmen gekregen om mee te doen, hartelijk dank hiervoor als je dit hebt kunnen doen.
Er worden speciale wedstrijdshirts gemaakt die weer worden geveild voor een goed doel via marktplaats.
Op zaterdag 23 februari a.s. begint vanaf 18.00 uur het programma met sledgehockey en een skill-competitie in het IJssportcentrum van Eindhoven.
Bij de skill-competitie wordt er gestreden door de All Stars wie:
de snelste schaatser is, het hardste schot heeft en wie het beste penalty’s kan schieten.
Sledgehockey wordt gespeeld volgens nagenoeg dezelfde spelregels als ijshockey alleen sta je niet op schaatsen maar zit je op een sleetje. Een gehandicaptensport welke ook onderdeel is van de paralympische spelen
Om 21.00 uur begint de All Star Game zelf.
Kom kijken naar de snelste team sport die er bestaat!
Mocht je dit besluiten laat het gerust even weten.

Nogmaals bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
Ria Kroes