26 januari 2013

Prinsenfototreffen breekt record in Nijmegen.

Honderden carnavalisten waren zaterdag in de Vasimhal in Nijmegen voor het elfde Gelderlander-prinsentreffen. 72 carnavalsverenigingen uit de regio hadden zich voor het evenement aangemeld. Dat is een record. Het prinsentreffen is voor veel carnavalsverenigingen en raden van elf een ijkpunt in het feestseizoen geworden. Daarom komen uit het hele verspreidingsgebied van de krant gezelschappen naar het treffen. Daar werd ook op deze zaterdag een staatsiefoto gemaakt met zo veel mogelijk prinsen en hun gevolg.Nijmeegse dweilorkesten zorgden ook deze editie weer voor de juiste sfeer. Vanwege het carnavalsjubileum was er ook een optreden van de dansgarde van de Waalsterretjes uit Nijmegen.  (De Gelderlander)zie de foto’s van Marc vd Brink.

IMG_0412_prinsen_Vasim

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.