24 januari 2013

Titus Brandsmaschool school van de week bij Triavium

Basisschool Titus Brandsma uit Berg en Dal boft dubbel. Zij boffen dubbel omdat een aantal Berg en Dalse vrijwilligers  een geweldige ijsbaan gemaakt op het Hamersveld met als één van de hoogtepunten een disco op het ijs. Een geweldig cadeau toch! En naast dit al geweldige cadeau kunnen kinderen van onze school ook nog eens met een forse korting overdekt schaatsen op ijsbaan Triavium op woensdag 30 januari omdat de school is uitgekozen tot school van de week. Piwie de pinguïn, de mascotte van het Triavium kwam donderdagmorgen de kortingskaartjes persoonlijk uitdelen aan de kinderen. zie de foto’s.

DSC_3433_PIWI

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.