20 januari 2013

Schilderijenexpositie Frans Couwenbergh

Frans Couwenbergh (79) van “De Tien Geboden” uit Ooij schildert al zijn hele leven mensen, dieren, landschappen en alles wat hij leuk vindt. Onder zijn schilderijen ook bijvoorbeeld taferelen uit de Ooijpolder. Het afgelopen weekend had hij een expositie in STUDIO 104, Ubbergseweg 104, 6522K in Nijmegen, dat is schuin tegenover het Hollandsch-Duitschgemaal. Ook het komende weekend, 26 en 27 januari is de expositie weer geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. En de prijzen van de schilderstukken (Frans schildert op hardboard) vallen 100 % mee. Zeker de moeite waard om even te gaan kijken bij deze “olieverfschilderijenexpositie “Geen Kunst aan”.  zie de foto’s.
DSC_2271_Frans_C

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.