19 januari 2013

Geslaagde erwtensoepactie voor de KWF

Zowel in Ooij als in Leuth is vandaag erwtensoep verkocht voor de KWF door het team Ooijpolder bij de winkels van SPAR Looijschelder. De organisatoren van het team Ooijpolder, die deze zomer weer mee gaan doen aan Alp d’HuZes, melden het volgende: De Erwtensoepactie is zeer geslaagd! Op een winterachtige zaterdagochtend zijn er in de kerkdorpen in Ooij en Leuth en voor het Gemeentehuis in Elst, 900 liter zelfgemaakte erwtensoep verkocht en de totale opbrengst van bijna € 4.000,– gaat volledig naar het Team Ooijpolder die dit volledige bedrag gaat doneren aan het KWF kankerfonds.  De dag startte voor een aantal teamleden al vroeg in de nach,t nadat de voorbereidingen al eind 2012 waren gestart. Een aantal sponsoren hebben de ingrediënten bijna volledig gesponsord en dat is een groot compliment waard. In de vroege ochtend heeft de erwtensoepvrachtwagen de gamellen opgehaald bij een groot ziekenhuis in Nijmegen. Nog voordat de eerste marktkraampjes konden worden geplaatst, liep de verkoop fantastisch. De organisatie kan zich bijna niet voorstellen dat er nog inwoners van de Kerkdorpen dit weekend geen erwtensoep eten! Ook voor de spontane reacties en donaties wil het Team Ooijpolder zich nogmaals bedanken. Op naar volgende week zondag naar de Spinning-sensation in Morgenfit in de Ooij. De inschrijving loopt hartstikke goed. Voor het uur van 14.00 – 15.30 uur is de organisatie nog op zoek naar fietsers. Wie maakt ons blij!!!  Aanmelden kan bij W.schel1@chello.nl . zie de foto’s.

DSC_0728_KWF

Kom ons bezoeking bij de Spinning Sensation in Morgenfit. De entree is geheel gratis en een kopje koffie met gebak gaat er altijd in!.