13 januari 2013

Kerstboomverbranding in Ooij 2013

jarenlang was de traditionele kerstboomverbranding in Ooij op het voormalige plein van Jong Nederland aan de Kerkdijk in Ooij, maar dit jaar was het op een andere plek. De nieuwe locatie was het terrein aan de Rietlanden, waar ook binnenkort de Speulplek zal komen. Op voorhand waren de organisatoren van deze nieuwe Speulplek al druk in de weer om iedereen bij de kerstboomverbranding van warme chocolademelk te voorzien en dat ging er goed in. De berg bomen was in het begin van de middag nog maar erg klein en het leek er op, dat men nog moest wennen aan deze nieuwe plek, maar toen het zover was, dat de brandweer de kerstbomen aan kon steken, waren er voldoende om er een mooi vuur van te maken. Vooraf vond, onder het toeziend oog van wethouder Ria Barber van de gemeente Ubbergen, de verloting plaats. De kinderen hadden voor elke boom die ze mee brachten een lot gekregen en de wethouder trok de lootjes voor de prijzen, die ter beschikking waren gesteld door de gemeente en het Nieuws- en advertentieblad De Rozet. zie de foto’s.

DSC_8607_kerstboom_copy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.