12 januari 2013

Jurgen Haan wint 10e editie The Kempkes Trophy

Jurgen Haan uit Kekerdom is de winnaar geworden van de 10e editie van The Kempkes Trophy, hèt dartoernooi van Ooij, dat vrijdagavond gehouden werd in het clubhuis van SVO te Ooij. Hij won deze titel na een spannende finale tegen Thomas van Bruck.  De halve finale ging tussen Kees Huisman en Dennis Voermans, waarbij Dennis Voermans als derde eindigde. Er waren 64 deelnemers en de avond werd druk bezocht. Henk janssen ging naar huis met de prijs voor de hoogste score en Daniel Janssen was de “grootste verrassing” Ook hij kreeg een prijs. T.g.v. het jubileum stond er buiten een laser opgesteld.  zie de foto’s

DSC_8291_TKT

v.l.n.r Jurgen, Thomas en Dennis.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.