12 januari 2013

Gebroeders Huisman winnen dubbeltoernooi Kempkes Trophy

Ze hebben in het 10 jarig bestaan van The Kempkes Trophy, het darttoernooi van Ooij al vele malen gewonnen, alleen bij het toernooi van vrijdagavond vielen ze niet in de prijzen. Maar zaterdag bij het dubbeltoernooi waren ze weer helemaal terug, de broers Wout en Kees Huisman. Ze wonnen de eerste prijs in de finale, welke ze speelden tegen Steve Sommers en Jeroen Winkels.  Om de derde en vierde plaats werd gestreden door het team van Friso van der Meulen en Martijn van Bruck en het team van  Johny en Jeffrey Vernooij, waarbij de eerste twee als derde eindigden. 32 teams deden deze zaterdag mee aan dit uitstekend georganiseerde toernooi, waar tevens diverse activiteiten voor de kleine kinderen werden georganiseerd. De organisatie kan terug kijken op een geslaagd jubileumtoernooi. zie de foto’s
DSC_8725tkt

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.