2 januari 2013

Team Ooijpolder zet zich in voor Alpe d’HuZes

Ook dit jaar gaat team Ooijpolder de strijd met kanker weer aan door mee te doen aan het fietsevenement Alpe d’HuZes. Na wat veranderingen in de formatie van het team, gaat het team,  net als voorgaande jaren,  knallend van start met verschillende acties. Op 19 januari houden wij een erwtensoep actie in de dorpen Leuth en Ooij voor de Spar winkels. Op 27 januari wordt er een Spinning sensation gehouden in sportcentrum morgen fit te Ooij waarvoor u zich kunt inschrijven bij Twan Peters (t.peters@signworkers.nl) of Marco Schel (W.schel1@chello.nl).Deze dag wordt opgedeeld in verschillende blokken. De blokken zijn; 10.00-11.00 uur, 11.00-12.00 uur, 12.00-13.00 (7 tot 16 jaar), 13.00-14.00 en als afsluiting sluiten we de dag af door in anderhalf uur,  virtueel,  de Alpe d’Huez te beklimmen. Ook via de site www.opgevenisgeenoptie.nl kunt u ons steunen door op de teampagina een door u gewenst bedrag te doneren. Wij vertrouwen op uw steun en hopen dat u samen met ons de strijd aan gaat,  want opgeven is geen optie. zie de foto’s van vorig jaar.DSC_1531_spinning zie poster

 

Alpe_dHuZes_-_Poster_A3_303x426mm_copy