2 januari 2013

Nieuwjaarsparty in Kerstendal Berg en Dal

Ook dit jaar organiseert Kerstendal een nieuwjaarsparty voor de inwoners van Berg en Dal, huurders van Kerstendal en leden van alle verenigingen.  Op vrijdag 4 januari 2013 ontmoeten we u graag vanaf 21.00 uur in Kerstendal om in een gezellige sfeer samen het glas te heffen op een voorspoedig nieuw jaar. Het karakter van deze avond is dit jaar wat meer gericht op het met elkaar spreken dan het luisteren naar vertegenwoordigers van verenigingen. Dat betekent dat we het aantal sprekers drastisch willen verminderen. Maar als u echt iets interessants te vertellen heeft, kunt u dat aan ondergetekende op 4 januari melden. Dan krijgt u kort (maximale spreektijd 3 minuten) het woord. Op deze avond wordt het digitale dorpsplein voor Berg en Dal gelanceerd.  Wij vragen u om deze bijeenkomst bij uw achterban bekend te maken en hopen dat u samen met buren en vrienden op deze avond aanwezig bent.  Tot ziens op 4 januari.  Met vriendelijke groet, Namens Gemeenschapshuis Kerstendal,Marijke van Beurden, secretaris

DSC_5235_berg_en_Dal

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.