21 december 2012

Koude schotels van Spar Looijschelder voor de Voedselbank

De voedselbank Millingen-Ubbergen werd vandaag op een heel bijzondere wijze verblijd met 80 koude schotels, welke werden aangeboden door Leo Looijschelder van de SPAR Looijschelder in Ooij. Namens de voedselbank namen Henk Kregting en Alex Janssen de schalen in ontvangst en vertelden, dat ze nu voor alle mensen die bij de voedselbank een pakket krijgen, ook een schaal met koude schotel (1500 gram)  hebben.  Omdat ze in eerste instantie geen idee hadden hoeveel het bij elkaar was, waren ze met een personenauto gekomen, maar die bleek te klein voor de hele voorraad. Daarom werd een bestelwagen van meubelstoffeerderei Theo Koppers uit Millingen gecharterd en die verscheen weldra met Pauk Haukus achter het stuur en gezamenlijk werd de wagen ingeladen voor transport naar Millingen. de komende dagen kunnen er weer heel wat mensen blij gemaakt worden met deze geweldige bijdrage van Spar Looijschelderzie de foto’s

DSC_3576_Spar

Overigens zijn de beide Sparwinkels in Ooij en Leuth a.s. zondag open van 10.00-16.00 uur

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.