19 december 2012

Kruiwagen voor winnares markt Millingen

Anne Marie Hermsen uit Leuth was woensdagmorgen de gelukkige winnaar van een kruiwagen, gevuld met artikelen van de markt in Millingen aan de Rijn. De marktkooplieden hadden de afgelopen weken bonnen uitgegeven bij de aankopen op de markt en deze konden woensdag worden ingeleverd bij de marktmeester, Stef van der Poll, die er voor zorgde, dat ze veilig werden opgeborgen in een stembus op de markt. Daarna was het de beurt aan wethouder Peter Wassink van de gemeente Millingen aan de Rijn, die drie winnaars mocht trekken. Voor de tweede en derde prijs was er een VVV cadeaubon. De eerste prijs, een kruiwagen, welke door de marktkooplieden zelf gevuld werd, was voor Anne Marie. Omdat ze in eerste instantie zelf niet bij de trekking aanwezig was, werd ze gebeld en nam ze alsnog de prijs in ontvangst. Voor de bezoekers van de markt waren er gratis “Riefkuukskes” van Kakkie uit Groesbeek. zie de foto’s
DSC_2860_markt

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.