14 december 2012

Trekker met oplegger vast in Leuth

Een Duitse trekker met oplegger, die bij de fa. Hubbers op de Lieskes Wengs in Leuth moest zijn, reed zich vrijdagmorgen helemaal klem in de wijk Hengemunde te Leuth. Hij had zijn navigatiesysteem gevolgd en kwam zo in de wijk terecht, maar zoals hij er in gekomen was, kon hij met geen mogelijkheid er weer uit komen. Hij was al vanaf 07.00 uur bezig. Daarom werd omstreeks 10.00 uur de wethouder Ria Barber gebeld voor een oplossing, die op haar beurt via de projectleider van de gemeente de uitvoerder liet waarschuwen. Deze heeft op de rotonde in de Botsestraat de betonblokken laten weghalen en de overgelukige chauffeur kon toen weer de wijk verlaten en zijn weg vervolgen. Met dank aan de wethouder en allen, die zich er daarna mee bezig gehouden hebben.. zie de foto’s.

DSC_1289_oplegger