14 december 2012

Diefstal aanhangwagen met twee Enduro motoren

In de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 december is in Wijchen, op de Heilige Stoel, een witte motoraanhanger gestolen. Deze gesloten witte aanhanger stond, geladen met twee Enduro motoren,  klaar voor vertrek naar Belgie. Beide motoren, een Honda HM CRF250X, voorzien van het kenteken MP-FD-48 en een Honda HM CRF 250R, voorzien van het kenteken ML-HT-65, zijn met de aanhanger gestolen. De aanhangwagen is te herkennen aan een schuin omhoog gaande klep en er zijn er maar twee van in Nederland en heel Europa. Deze is wit en de andere heeft reclame van Henstek op de aanhanger. De eigenaren zijn door deze diefstal erg gedupeerd. Bij aantreffen van de aanhanger en/of de motoren svp de politie inschakelen. Aangifte is gedaan bij de Regiopolitie in Wijchen. Tel. 0900-8844.

DSC00181_-_kopie_2bew

Hierbij stuur ik de gevraagde foto,s van de aanhanger ook een van de geforceerde garagedeur.

Ze zijn tussen 00.00 uur en 02.00 uur bezig geweest met aanhanger van de sloten af tehalen.

tussen 01.45 en 02.00uur zijn ze weggereden want toen hebben verschillende omwonenden de klap gehoord, toen ze van het plein afreden door het hoogte verschil, klapte de aanhanger omdat hij laag gebouwd is op de stoeptegels (dit is op de tegels goed te zien,grote krassen) ze zijn van af het plein linksaf gereden.

Rond 00.00 uur en 00.15 uur heeft iemand zien lopen van +/- 175cm groot normaal figuur en kort haar (stekeltjes).

Rond 00.45 uur en 01.00 uur heeft iemand die de hond uitlied iemand zien wegrennen bij de aanhanger, +/- 180 tot 185 cm lang fors postuur kaal hoofd of heel kort haar,

blanke huidskleur , zwarte trui of jas aan.

Bedankt voor de interesse en hulp.

DSC00183_-_kopiebewe

DSCN5678