13 december 2012

Vrijdag werkzaamheden St. Hubertusweg Ooij

WERKZAAMHEDEN AAN DE St. HUBERTUSWEG TE OOIJ: In verband met de slechte weersomstandigheden is het gedeelte St. Hubertusweg tussen Nassaustraat en de Bouwkamp niet uitgevoerd.  Aanstaande vrijdag 14 december 2012 wordt, dat gedeelte van de St. Hubertusweg gerepareerd. Het asfalt wordt gefreesd waarna een nieuwe tijdelijke deklaag wordt aangebracht. Er komt een tijdelijke markering op de weg.  Volgend jaar komt er een nieuwe deklaag overheen met de definitieve markering.  De St. Hubertusweg is die dag afgesloten voor alle verkeer tussen de Nassaustraat en de Bouwkamp. De lijndienst rijdt de normale dienstregeling, maar zal dmv verkeersregelaars deels over het fietspad rijden. De werkzaamheden worden in één werkdag overdag uitgevoerd en afgerond.  Wij vragen u om uw begrip.  Vragen? Neemt u contact op met dhr. Van Dalen, van de gemeente Ubbergen, bereikbaar onder nummer 024-6849138.