12 december 2012

Werkzaamheden St. Hubertusweg in Ooij verlengd.

vandaag was de St. Hubertusweg te Ooij tussen de Kerkdijk en industrieterrein De Bouwkamp afgesloten voor het verkeer i.v.m. asfalteringswerkzaamheden. De bovense laag werd er afgeschraapt. waarschijnlijk is niet alles gereed gekomen en op de matrixborden langs de weg staat nu ook, dat de weg op vrijdag 14 december a.s. opnieuw is afgesloten i.v.m. asfalteringswerkzaamheden. De afspraak was vandaag, dat de lijnbussen er wel langs geleid zouden worden. Of dat steeds gebeurde is niet duidelijk. Wel was te zien dat de lijnbus in het centrum van Ooij draaide en weer terug reed in de richting van waaruit deze gekomen was. zie de foto’s.

DSC_0068_Hubertusweg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.