10 december 2012

WERKZAAMHEDEN AAN DE St. HUBERTUSWEG TE OOIJ:

Aanstaande woensdag, 12 december 2012, wordt een gedeelte van de St. Hubertusweg gerepareerd. Tussen de Kerkdijk en de Bouwkamp wordt het asfalt afgefreesd, waarna een nieuwe tijdelijke deklaag wordt aangebracht. Er komt een tijdelijke markering op de weg.  Volgend jaar komt er een nieuwe deklaag overheen met de definitieve markering. De St. Hubertusweg is die dag afgesloten voor alle verkeer tussen de Kerkdijk en de Bouwkamp. De lijndienst rijdt de normale dienstregeling, maar zal dmv verkeersregelaars deels over het fietspad rijden. De werkzaamheden worden in één werkdag overdag uitgevoerd en afgerond. Wij vragen u om uw begrip. Vragen?  Neemt u contact op met dhr. Van Dalen, van de gemeente Ubbergen, bereikbaar onder nummer 024-6849138.

DSC_9810_Hubertusweg