10 december 2012

Kerstsfeermarkt in het Dijkhuis te Ooij

Op zaterdag 15 en zondag 16 december is iedereen van 14.00 tot 17.00 uur van harte welkom om te kijken naar, te proeven van, te voelen en te ruiken aan kerst. Dit jaar wordt de Kerstsfeermarkt in het Dijkhuis aan de Kerkdijk in Ooij, alweer voor de derde keer georganiseerd en we hopen op net zo veel belangstelling als voorafgaande jaren. De voormalige winkel en deel zijn dit jaar gevuld met de volgende artikelen: Onmisbaar in elk kersthuis; mistletoe!; Nostalgische kerstspullen voor een warm gevoel. Kunstbroches, tassen en etuis. Allerlei viltartikelen; hoeden, shawls, kussens en andere aaibare spullen.Verrassende cadeaus van de buurvrouw. Een tip van deze buurvrouw; een cadeau doet het altijd goed in kersttijd!Serviezen om de kersttafel mee op te leuken.Allerlei kerstlekkers; denk aan kerstkransjes en chocolade kerstmannen. 2e handskleding voor een crisisprijsje. Speelgoed, boeken, 2e handshebbedingetjes,… Op zaterdag en zondag  kunnen kinderen een kerststukje a €2,50 maken.  Terwijl de sneeuw valt en de kachel brandt, pruttelen op het fornuis de pannen met glühwein en chocomel.  Even zitten aan de houten keukentafel en de sfeer tot je nemen evenals al het kerstlekkers. Kom genieten van al dat moois in een warme kerstsfeer!

DSC_9018_Dijkhuis

KERSTONTBIJT;

Op tweede kerstdag is het mogelijk om in het Dijkhuis te genieten van een heerlijk kerstontbijt.

Het ontbijt zal oa bestaan uit kerstlekkers, verschillende soorten brood, jus d’orange, eitje, kaas, vleeswaren, yoghurt, fruit, onbeperkt koffie en thee.

Dit ontbijt kost €15,00 pp. Kinderen t/m basisschool betalen hun leeftijd in euro’s.

Reserveer tijdig!

 

Met vriendelijke groet van Lizette van den Brink.

Zaterdag 17 en zondag 18 december van 14.00-17.00 uur in

Het Dijkhuis, Kerkdijk 1, 6576CG Ooij.

Info; 0618112530  info@dijkhuisinooij.nl

kerstsfeermarkt

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.