9 december 2012

Kerstschieten bij schutterij Eendracht in Ooij

Vandaag vond in dorpshuis De Sprong te Ooij het jaarlijkse kerstschieten plaats van schutterij Eendracht Ooij. Aan dit kerstschieten konden zowel leden als niet leden van de vereniging meedoen. Voorafgaand aan het schieten hadden de leden van de herenschietgroep een gezamenlijk ontbijt in het dorpshuis, gevolgd door de prijsuitreiking van de schietresultaten van het afgelopen jaar. Na het kerstschieten volgde de prijsuitreiking aan de 1e prijswinnaar van het geweer- pistool- en kruisboogschieten.  Deze eerste prijzen  waren allemaal voor Pieter Corté. De winnaars (15 in totaal) van het kerstschieten zelf, dat bestond uit het schieten op een blinde kaart, gingen allen met een vleesschotel naar huis.  zie de foto’s.

DSC_9688_Pieter_Corte