9 december 2012

Eucharistieviering benoeming diaken de Snoo in Ooij

Zondagmorgen vond in de H. Hubertuskerk te Ooij de Plechtige Eucharistieviering plaats ter gelegenheid van de benoeming van Peter de Snoo als diaken van de parochies H. Hubertus te Ooij en H. Remigius te Leuth-Erlecom. Diaken de Snoo volgt hiermee Henk Nieuwenhuis op, die onlangs afscheid heeft genomen. Buiten deze twee genoemde parochies wordt Peter de Snoo ook nog diaken voor de parochies in Beek,  Groesbeek en Breedeweg. Door het gevaarlijk gladde weer en de andere druk bezochte activiteiten in het dorp waren er helaas maar weinig parochianen naar de kerk gekomen. Na afloop was er achter in de kerk, onder het genot van een kopje koffie, de gelegenheid om de nieuwe Diaken te feliciteren.  zie de foto’s

DSC_9392_de_Snoo