7 december 2012

Auto van de dijk in Ooij

De Millingse huisarts Andrew de Wilt uit Ooij had vrijdag heel veel geluk. Door de gladheid verloor hij de controle over zijn auto en gleed van de Erlecomsedam af. Daarbij raakte hij een signaleringslat. Als door een wonder werd hij niet geraakt. De Wilt verklaarde: “Vanmorgen rond 8.00 uur reed ik op de Erlecomsedam, richting Ooij Kekerdom, net voor de afslag naar Erlecom. In een flauwe bochtje naar rechts kwam ik in een slip terecht. Met een snelheid van 20-30 km per uur. Een ‘signaleringslat’ doorboorde mijn voorruit, nadat ik zo’n 20 meter achterwaarts de dijk was afgegleden. Heb zelf verder niets behalve blijkbaar een ‘engeltje’ op mijn schouder.” Er moest een takelwagen aan te pas komen om de auto weer op de weg te krijgen. Michiel Kok maakte de foto.

IMG_2023_auto_van_dijk