4 december 2012

Zwarte Pieten bij danslessen Nokki in Ooij.

Dinsdagmiddag om 16.00 uur kwamen twee Zwarte Pieten op bezoek bij de danslessen van Nokki, welke worden gegeven in het speellokaal van de basisschool Op Weg in Ooij. De pieten hebben met de kinderen gedanst, pepernotentorens gebouwd en kadootjes gestapeld. Het was een groot feest. Na afloop kregen de kinderen een kadootje. De leerlingen bij Nokki komen op een leuke en toegankelijke manier in aanraking met dans. Plezier in dans en bewegen op muziek staan centraal tijdens de danslessen. Verder wordt natuurlijk de eigen creativiteit van de kinderen aangesproken. Wil je ook dansles komen volgen mail naar dans@nokki.nl! Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s

DSC_1199_nokki

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.