4 december 2012

Zonnebloem Beek organiseert Kerstbingo

De Zonnebloem in Beek heeft dinsdagmiddag een open bingo georganiseerd in het Kulturhus te Beek. Precies 42 mensen waren aanwezig bij deze bingo en daarom was de organisatie erg tevreden met het resultaat. Men is voornemens om 4 keer per jaar een dergelijke bingo in het Kulturhus te organiseren, hoewel men nog niet zeker weet of het zo door kan gaan, aangezien het beheer van het Kulturhus in andere handen over gaat. Nu nog wordt daar alles geregeld door BREED, maar dat gaat veranderen. De huidige beheerder van Breed wil het graag op persoonlijke basis voort zetten, maar ook dat schijnt afgewezen te zijn. Nu is het afwachten hoe het verder gaat en of men de activiteiten ook op deze, voor de Zonnebloem ideale wijze, kan voort zetten. zie de foto’s van Bert Bekker.

IMG_0236-1_Bingo