1 december 2012

Sinterklaas bezoekt de jeugd van VVLK in Leuth

Vrijdag 30 november 2011 bracht Sinterklaas een bezoek aan de jeugd van VVLK in Leuth. Na een aantal spannende bingospelletjes kwamen er al een aantal Pieten binnen, die de jeugd meehielpen met het bingospel.   Om ongeveer 19.45 uur arriveerde de Sint met nog meer Pieten. De Sint nam ruim de tijd om vragen van de kinderen te beantwoorden.  Zelfs de aanwezige voorzitter mocht een wens doen.   Hij wenste een nieuw kunstgrasveld voor de voetbalclub.   De Sint, die zaterdag een bezoek brengt aan het gemeentehuis, heeft beloofd om deze vraag ook aan het gemeentebestuur te stellen.   Na drinken, chips en veel pepernoten was er voor alle kinderen nog een mooie supportersjaal van VVLK. Rond half negen ging de Sint met zijn pietengevolg weer naar het volgende adres en gingen de kinderen met hun ouders weer naar huis.  De activiteitencommissie bedankt alle betrokkenen weer voor hun hulp aan deze avond.  Gerben van Eck, schreef dit en maakte de foto’s. zie de foto’s

IMG_2401VVLKjpg