23 november 2012

Wilma’s Home-Make-Over

Vrijdag 23 november gebeurde er iets spannends aan de Burgemeester Hermsenstraat 4 in Millingen aan de Rijn.  En dat allemaal voor Wilma Lukassen, die de afgelopen maanden in de St. Maartenskliniek heeft gerevalideert en nu weer naar huis kwam. Wie had het ooit kunnen bedenken dat een bescheiden actie zo positief zou escaleren en dat er een tot in de puntjes verzorgde Home-Make-Over voor Wilma gerealiseerd kon worden. Buurt, vrienden, collega’s en familie hebben de afgelopen twee weken keihard gewerkt om Wilma’s droom te verwezenlijken. Maar laten we Sfeerwinkel ‘Binnenste Buiten, Fixet, Joey, Target Leuth, IMB en Beter Bed – Filiaal Duiven niet vergeten, want mede door hen konden we deze ‘Home-Make-Over tot in de puntjes doen slagen. Wilma is nog steeds sprakeloos ‘dat jullie dat allemaal voor mij hebben gedaan’ zei ze met tranen in haar ogen. Ik moet het allemaal nog verwerken, maar zei ze ik wil iedereen zo ontzettend danken voor dit warme gebaar en de mooiste thuiskomst ooit. Ik ben echt tot in het diepste van mijn ziel ontroerd! Honderd roze ballonnen tegen borstkanker. Ook gingen er voor Wilma, die de Stichting Pink Ribbon een warm hart toedraagt, meer dan honderd roze heliumballonnen de lucht in. Aan elk ballon zat een kaartje met haar foto en haar adres en een verzoek om deze Stichting te blijven steunen. (tekst Astrid Lukassen) zie de foto’s
DSC_2459_Wilma