21 november 2012

Deja Vu heeft een nieuwe Cd.

DéJá-Vu heeft de nieuwe CD uit.   Déjà-vu is een enthousiaste band uit Millingen aan de Rijn waar het plezier van afstraalt. Vanuit verschillende invalshoeken is in 2007 de band ontstaan.  De band bestaat uit drie leden die naast een fulltime job hun vrije tijd besteden aan hun passie ‘muziek’; Marcel (toetsenist), Marco (drums) en Pieter-Jan (lead zanger).  Deze 3 heren beschikken over een repertoire geschikt voor o.a. bruiloften, recepties, dans-/feestavonden etc. De nadruk ligt sterk op het Nederlandstalige lied aangevuld met een ruime dosis Engels- en Duitstalig.  Sinds kort hebben ze een eigen CD uit, met de titel: Hou me vast. Deze gaat als een speer op tal van Nederlandse zenders, zoals RadioNL en TV Oranje. Zoals een goede band betaamd hebben ze ook een filmpje op You-Tube staan, en is hier te bewonderen: http://www.youtube.com/watch?v=uWElNYkyKIQ&feature=youtu.be&hd=1dajavu