16 november 2012

Seniorenbijeenkomst Kranenburg en Ooij

Voor de 28e keer werd donderdagmiddag de seniorenuitwisseling tussen het Duitse Kranenburg en Ooij gehouden. Deze keer vond de bijeenkomst plaats in het Katharinenhof te Kranenburg. De bijeenkomst werd goed bezocht. De Ooijse leden van de KBO waren per bus naar Kranenburg gereisd om daar het door de Duitsers georganiseerde feestje mee te maken. In Kranenburg werden ze ontvangen met Koffie en “Kuchen”  dat wij in Nederland taart noemen. De Playbackgroep van de Ooijse seniorengaf een optreden en het Nederlandse seniorenorkest  “De Spetters” verleende haar muzikale medewerking. Verder was er nog een optreden van de Duitse Horst Schlämmer alias Harpe Kerkeling (Helmut Lintzen) en was er een fotopresentatie van eerdere activiteiten, die men gezamenlijk ondernomen heeft, in dit geval van de fietsgroep met foto’s van Herman Leensen. zie de foto’s

DSC_4363Kranenburg

zie foto’s Herman Leensen