16 november 2012

Insluiping in de Hubertuskerk te Ooij

Afgelopen woensdagavond is een onbekende vrouw, men vermoedt van Roemeense afkomst, althans uit een soortgelijk land, binnen geslopen. Toen ze ontdekt werd zat ze met haar mobile telefoon weggedoken achter een bank. Ze werd weggestuurd en er werd helaas niet verder gekeken of er nog meer in de buurt waren. Ook de politie werd jammer genoeg niet gewaarschuwd. Maar het geeft wel te denken. Oplettendheid is/blijft geboden.

DSC_4528_Small

N.a.v. deze melding meldt een inwoner van de prinses Beatrixstraat in Ooij dat gisteravond, donderdag, rond 20.30 uur, twee jonge knapen, waarvan één met twee hondjes, die zeker niet uit de buurt kwamen, diverse woningen in de Pr. Beatrixstraat in Ooij aan het fotograferen waren.

Inmiddels is nu bekend geworden, dat er wel een melding naar de politie gedaan is (0900-8844) en dat er ook buiten gekeken is op die woensdagavond. Toch maar blijven opletten!