16 november 2012

Ballenbingo bij SVO korfbal in Ooij.

Afgelopen vrijdag 16 november werd voor de eerste keer de ballenbingo van SVO korfbal gehouden. Blij verrast door de grote opkomst, van ervaren bingospeelster tot jeugdlid, werd de bingo gespeeld en werd het een gezellige avond voor jong en oud, waarbij veel mensen met een leuke prijs huiswaarts gingen. Rest ons nog alle bedrijven en winkels heel hartelijk te danken voor alle mooie prijzen die zij ter beschikking hebben gesteld. De opbrengst van de bingo komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van SVO korfbal. zie de foto’s.

DSC_4586_Ballenbingo

 

 

Afgelopen vrijdag 16 november werd voor de eerste keer de ballenbingo van SVO korfbal gehouden. Blij verrast door de grote opkomst, van ervaren bingospeelster tot jeugdlid, werd de bingo gespeeld en werd het een gezellige avond voor jong en oud, waarbij veel mensen met een leuke prijs huiswaarts gingen. Rest ons nog alle bedrijven en winkels heel hartelijk te danken voor alle mooie prijzen die zij ter beschikking hebben gesteld. De opbrengst van de bingo komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van SVO korfbal.

Onze sponsors:

–         Spar Ooij

–         De  Sprong, Ooij

–         Oliva tapas en more, Millingen a/d Rijn

–         Autoschade en autowas Nielen, Millingen a/d Rijn

–         Fixet, Millingen

–         De Letterie, Millingen

–         Bike totaal, Jos van Hees, Millingen

–         De Gelderse Poort Millingen

–         Marskramer Millingen

–         De Pottekijker, Millingen

–         C1000, Millingen

–         Semperflorens, Beek

–         Hans de Bakker, Beek

–         Spar Leuth

–         Hip en Knip, Leuth

–         Monique de kapper, Ooij

–         Sanitairmeester, Ooij

–         Tankstation Total, ’t Meertje Ubbergen

–         Ooijs Moois, De Pluktuin, Ooij

–         Kapsalon Sandra, Ooij

–         De Vink, Ooij

–         Primera, Beek

–         Bloem & Zo, Millingen

–         Kip Electro, Ooij

–         NEC, Nijmegen