13 november 2012

Maarten van Rossum spreekt voor ondernemend Ubbergen, Groesbeek en Mook

De gezamenlijke ondernemers van Ubbergen, Groesbeek en Mook  (Ondernemend Ubbergen, Groesbeekse Ondernemersvereniging en Ondernemersvereniging Mook) waren dinsdagavond naar de Linde in Groesbeek gekomen om daar een lezing aan te horen van Maarten van Rossum. Het was de tweede keer dat deze ondernemers gezamenlijk een bijeenkomst organiseerden, waarbij ook de lokale politici bij waren uitgenodigd. Vorig jaar was Bram Moskowicz de gastspreker. Gespreksleider van deze avond was Thed Maas van de Gelderlander,  die een aantal malen probeerde om Maarten van Rossum “te stuiten”  om de zaal de gelegenheid te geven om vragen te stellen, maar deze gastspreker had zoveel stof om te vertellen (vooral over Amerika, maar ook de Nederlandse politiek kwam ruimschoots aan bod) dat het dat bijna niet lukte. zie de foto’s.
DSC_3555_Maarten