13 november 2012

Feestelijke onthulling Kunstwerk van bewoners Kalorama

Op Stichting Kalorama hebben de bewoners van Afdeling De Wolfsberg een dik jaar lang gewerkt aan een gezamenlijk kunstwerk. Het ontwerp van het kunstwerk  (een wolf) is een kopie van een glas-in-lood-raam dat zich bevindt in Restaurant De Wolfsberg in Groesbeek. Alle bewoners hebben er zoals gezegd aan meegewerkt, elk een klein stukje geschilderd en zijn enorm trots op het eindresultaat. Tevens zal er een boekje uitgegeven worden waarin het begin en het eind terug te zien en beschreven is zoals, het kunstwerk tot stand is gekomen. Op dinsdag 13 november werd het kunstwerk feestelijk onthuld door Dhr Verhoeven, general manager van Restaurant De Wolfsberg. Uiteraard werd erop geproost met een glas bubbels en een gebakje, attent gesponsord door Restaurant De Wolfsberg. zie de foto’s

DSC_3422_Wolfsberg