11 november 2012

Rene van het Erve carnavalsprins bij de Cavalieren in Beek

Zaterdag 10 november 2012 was er weer de Prinsenproclamatie  van carnavalsvereniging de Cavalieren in het Kulturhus te Beek. Het was een druk bezochte avond. Diverse verenigingen uit de omgeving waren van de partij. Er waren vele optredens van o.a. het Dweilorkest, Goet(d) Foud(t),  Cavarillo, Solodanseres Britt van de Deurzakkers uit Ooij, Finesse, Little Dolls en de Blue Bells van de Deurzakkers, The Beauties, Waorum Nie en het orkest Strange Go.  Prins John de Feestneus kon helaas i.v.m. familieomstandigheden niet aanwezig zijn. Tijdens de opkomstact voor de nieuwe prins was het de vraag wie er onder de Mexicaanse hoed zou uitkomen.  Het bleek René van het Erve te zijn,  die tijdens de carnaval onder de naam Prins “Rene La Bamba” met zijn pages Claudia Hubbers en Sammie Selbach door het leven gaat. Zijn motto luidt: “Vieren wat er te vieren valt!” Het wordt vast en zeker een gezellige carnaval met deze nieuwe prins en zijn pages en niet te vergeten de adjudanten Marcel Peters en Niek van het Erve (ZOON!!). Dit kan ook niet anders met een echte Cavalierenfamilie. De vader van René is ook al prins der Cavalieren geweest. zie de foto’s van Willy Bos.

Proclamatie_2013_643