8 november 2012

Verkeerssituatie Hengemunde Leuth

Vorige week was het nog mogelijk om met de auto de Hengemunde in Leuth te verlaten via de Botsestraat en zo naar de rotonde te rijden. Dat kan helaas nu niet meer. Alle straten, die aan die kant uit komen, zijn nu afgesloten en het is niet meer mogelijk om de Botsestraat op te rijden. Automobilisten kunnen de wijk nu wel (sinds woensdagmiddag) via de Reusensestraat verlaten, maar moeten dan altijd via de Bredestraat richting Duffeltdijk om zo, of naar Nijmegen of naar Millingen (via Moskou) te rijden. Om naar autobedrijf Booltink te rijden (zaterdag is de gratis Wintercheck) moet je nu in ieder geval via Moskou als je uit Leuth komt. En voor diegene, die niet weet wat Moskou is, dat ligt aan de nieuwe Polderweg, de omleidingsroute voor Kekerdom. Daar stonden vroeger een aantal gebouwtjes van de steenfabriek.

DSC_1164_Hengemunde