7 november 2012

Glijbaan in Leuth na vernieling weer geopend.

Vanmiddag is in speeltuin “de Rollebol” te Leuth de herstelde glijbaan geopend door wethouder Leidy van der Aalst, samen met Indy Blom, een kleuter uit Leuth, die het lint mocht doorknippen. De glijbaan was tijdens de afgelopen jaarwisseling d.m.v. zwaar vuurwerk zodanig vernield, dat het gevaarlijk was geworden. Samen met de speeltuincommissie en de gemeente Ubbergen werd de glijbaan gemaakt en vandaag feestelijk heropend. helemaal klaar is de glijbaan nog niet, want deze moet nog van een nieuwe verflaag voorzien worden. Maar dat mocht de pret niet drukken. De jeugd uit Leuth nam hem direct weer in gebruik.  Overigens is de speeltuincommissie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de speeltuincommissie. Lees verder zie de foto’s

DSC_1155_Rollebol 

Gezocht enthousiaste vrijwilligers voor speeltuincommissie te Leuth.

De speeltuincommissie van de Rollebol in Leuth is op zoek naar een of meerdere enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met het organiseren van een paar leuke activiteiten voor de jeugd.

Het betreft onder andere het organiseren van de straatspeeldag in juni en een paaseitjes actie in het voorjaar. Je bent hiervoor ongeveer 8 tot 15 uur per jaar bezig met het organiseren van de activiteiten.

Daarnaast ben je tussenschakel voor de bewoners met de gemeente over het gebruik en invulling van de speeltuin.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Informeer dan eens bij Petra van Soest of Nancy Seegers, Petra is contactpersoon van de commissie. Petra is te bereiken viatelefoonnummer 024-6633055.