26 oktober 2012

Werkzaamheden N840 week 44- 291012 tm 041112

Werkzaamheden week 44 (maandag 29 oktober t/m zondag 04 november) Vanaf maandag wordt gestart met het leggen van riolering vanaf de Bredestraat richting Kerkplein. Vanaf de inrit van Boerderij Jeuken, wordt de oude waterleiding onder toezicht van ECG opgenomen zodat zij de bodem verder kunnen scannen op eventuele explosieven. Let op!  de woningen zijn op het deel vanaf de inrit van Boer Jeuken, tot aan het Kerkplein per auto, niet meer bereikbaar. Maandag start Vitens met het vervangen van een deel van de AC leiding bij de Kruising Pastoor Van Tielstraat – Bredestraat. Deze is dan afgesloten. Dit zou donderdag 26 oktober gebeuren maar door omstandigheden is dit niet gelukt. De aannemer moet een extra rioolput plaatsen in verband met aansluitingen op het bestaande riool. Tijdens deze werkzaamheden kan het verkeer de Pastoor van Tielstraat via de Klaproos verlaten. Maandag wordt gestart met het dichtleggen van de trottoirs m.b.v. betontegels. Dinsdag t/m vrijdag worden er weer banden gesteld en kolken tot de Korenbloemstraat. Ook start het bureau ECG met opsporen van explosieven. Riool leggen gaat hele week door.

De asfalteringswerkzaamheden stonden  gepland voor week 46, dit wordt verschoven naar week 48. Het gaat hierbij om het gedeelte Kapitteldijk – Bredestraat . Dit in verband met het aantreffen van twee middenspanningskabels 10000 volt. In het wegcunet. De werkzaamheden zijn op dat gedeelte stilgelegd. Aanstaande maandag 29 oktober tot en met 1 november is de N840 afgesloten vanaf de rotonde Hubertusweg tot de Erlecomseweg (Duffeltdijk) in verband met asfalteringswerkzaamheden aan het wegdek en het fietspad in de nachtelijke uren. De afsluiting geldt van 19.00 uur tot 06.00 uur. Overdag is de rijbaan beschikbaar voor verkeer. De omleidingsroute is aangegeven middels borden.

DSC_7590_afgesloten_

 

Vragen?

Heeft u vragen? In het directieverblijf aan de Botsestraat 45a in Kekerdom is op:

  • 30 oktober;
  • 13 november

Van 16.00 tot 18.00 uur een inloopspreekuur waar u van harte welkom bent.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de opzichter van de provincie, de heer R. Straten onder nummer 06-50273304.

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.