26 oktober 2012

Prachtige DVD bouw Liburna

Peter hendriks, eigenaar van Loraz Videoprodukties uit Millingen aan de Rijn heeft enige tijd geleden zijn videoproductie over de bouw van de Liburna op dvd gepresenteerd aan hwet bestuur en de vrijwilligers in het infocentrum  in Millingen aan de Rijn. Een professioneel gemaakte film en unieke reportage, waaraan hij twee jaar heeft gewerkt, die zeker een bredere aandacht van het publiek moet hebben. De film zou niet misstaan op bijvoorbeeld Discovery of National Geographic. Maar dat komt waarschijnlijk nog wel een keer. Deze week was er ook de mogelijkheid om de film te bekijken , maar omdat er weinig bekendheid aan was gegeven, kwamen daar slechts enkele bezoekers op af. De Dvd is tweetalig en is in het Duits ingesproken door Barbara Krantz, terwijl Gosien Huisman uit Leuth de Nederlandse stem voor haar rekening heeft genomen. Op deze avond was Barbara Krantz zelf aanwezig en na afloop werd ze door Peter nog even in het zonnetje gezet. In dit infocentrum te Millingen aan de Rijn is vanaf nu  tijdens de openingstijden een verkorte versie (10minuten) is  te zien.  Daar is ook de DVD met de ‘lange versie’(30 minuten) te koop, voor slechts €9,95. De film is ook te bestellen door een mail te sturen naar info@lorazvideoproducties.nl Maar ook bij de Gelderse Poort  en de Primera in Millingen is de dvd verkrijgbaar.
DSC_5684_Liburna

Op de foto bedankt Peter Barbara Krantz

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.