23 oktober 2012

Jeugdkoor Millingen zoekt nieuwe leden.

Jeugdkoor Millingen Is op zoek naar jou!! Ben jij een jongen of meisje tussen de 5 en 16 jaar, en lijkt het jou leuk om te leren zingen samen met andere kinderen/jongeren? Meld je dan aan voor het nieuwe jeugdkoor van Millingen aan de Rijn.  Binnenkort starten de repetities voor de uitvoering met kerstmis. Tijdens de herdertjesmis zal door het jeugdkoor het kerstverhaal uitgevoerd worden en liederen worden gezongen. Zingen bij het jeugdkoor is helemaal gratis!  Je hoeft niet perse mee te doen met het kerstverhaal, als zingen in het jeugdkoor jou al leuk genoeg lijkt, ben je meer dan welkom! We zullen repeteren op de maandag avond van 18.15 – 19.30 in de kerk van Millingen.  DUS: Lijkt het jou leuk om te leren zingen of mee te doen aan het kerstverhaal, en ben jij tussen de 5 en 16 jaar? Geef je dan zo snel mogelijk op bij: Kathleen Awater, Telefoon: 0481 43 29 44; Sander den Os ,Telefoon: 06 45 331 750; E-mail: sanderdenos@gmail.com; TOT SNEL!!

Logo_jeugdkoor_Millingen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.