11 oktober 2012

Informatieavond N840 in Leuth

Donderdagavond werd in zaal ’t Heuveltje aan de Steenheuvelsestraat in Leuth een informatieavond gehouden over de voortgang van de werkzaamheden aan de N840 en met name over de voortgang van het deel dat Steenheuvelsestraat heet. De avond werd ingeleid door wethouder Ria Barber van de gemeente Ubbergen, waarna diverse sprekers volgden, die allemaal hun verhaal deden over de aard van de werkzaamheden, de archeologische vondsten, het aantreffen van asbest en oorlogsattributen en natuurlijk de verwachte duur van de werkzaamheden e.d. De informatieavond werd druk bezocht. zie de foto’s.

DSC_2657_informatieavond

Tijdens deze avond is ook gesproken om veranderingen in de bereikbaarheid van het dorp Leuth, aanvang van opbrekingen en afsluiting van kruispunten e.d. vaker door te geven en de actuele stand van zaken te vermelden op deze website en op de Kabelkrant WFM, zodat burgers direct geinformeerd worden.