10 oktober 2012

Samen OPWEG dag van basisschool Opweg

Vandaag, woensdag 10 oktober,  was de “Samen op weg dag” van basisschool OPWEG in Ooij. Deze dag stond geheel in het teken van techniek. Vanaf 9.00 uur waren de leerlingen, samen met leerkrachten en ouders in de weer bij diverse workshops, met het thema techniek in de ruimste zin van het woord. En gedurende de dag werd er een grote kinetischelijn op het schoolplein opgezet, waarbij elke klas een deel heeft opgezet van het domino-effect. Om 12.15 uur gaf  juf Yvonne, samen met de oudste en de jongste leerling. het startsein van deze kinetischelijn, waarna het grote spektakel van start ging. Daarbij bleek ook dat niet alle even gemakkelijk ging. Hier en daar moest nog even “geholpen” worden, maar daarom was het niet minder mooi. zie de foto’s.

DSC_2607_samen_opweg